Skip to main content Skip to footer

HET VERLENGDE VAN JOUW WEBSITE: MOBIELE APP

Steeds meer online contact vind via mobiel plaats. Waar een website een mobiel design heeft, is het gemak van een mobiele app nog groter. DRIFE ontwikkelt unieke, op maat gemaakte iOS en Android apps. Om een applicatie te bouwen die perfect bij je bedrijf past, kijken we gericht naar de gebruikersbelevenis en de doelstellingen van je bedrijf.

WAAROM EEN APP?

JOUW VISITEKAARTJE

Met een mobiele app kan je jouw klanten een beeld geven waar je bedrijf voor staat.

EXTRA VINDBAARHEID

Door een mobiele app te gebruiken, creëer je een extra locatie waarop jouw bedrijf gevonden wordt: de app-store.

EXTRA CONTACTOPTIE

Door middel van notificaties kan je pushmeldingen naar gebruikers sturen.

UITBREIDING

Zorg voor gemakkelijk online bestellen via de app.

FOCUS OP MOBIEL

Nu het online verkeer steeds meer op mobiel en tablet plaatsvind is het gebruik van een mobiele app belangrijker geworden. Denk bijvoorbeeld eens aan jouw webshop. Via mobiel kan de klant snel alles inzien en kunnen ook nog eens pusmeldingen met aanbiedingen gestuurd worden. Ook voor bijvoorbeeld evenementen of intern kan een app handig zijn om het proces extra vloeiend te houden. Denk bijvoorbeeld aan een app die barcodes scant en deze gelijk verwerkt in het systeem.

Welkom bij DRIFE (voorheen Interforce Webdevelopment en Brûlée). Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen. Alle verzamelde gegevens zijn volledig geanonimiseerd.