Skip to main content Skip to footer

GESTRUCTUREERD WERKEN AAN JOUW MARKETING

Samen zetten we gestructureerde marketingcampagnes op die jouw bedrijf of organisatie helpen om je marketingdoelen te behalen. Ongeacht of het gaat om een online advertentie of een grote beurs, elk marketingcomponent kunnen we voor jouw bedrijf inrichten.

HOE GAAN WE TE WERK?

INVENTARISATIE

Waar staan we nu? Zijn er al eens eerder campagnes geweest en hoe succesvol waren deze? Samen kijken we naar de omvang van het traject.

DOEL VAN DE CAMPAGNE

Vervolgens kijken we naar wat je wil bereiken met de marketingcampagne. Meer mensen bereiken, meer verkopen, meer reviews? Dit bepaalt hoe we de campagne opzetten.

CAMPAGNEPLAN

Nu het doel duidelijk is, stellen we een marketingcampagne op die daar het beste bij past. We wegen elk mogelijk marketingcomponent af om zo het meest efficiënte plan voor jouw bedrijf of organisatie op te stellen.

UITVOERING

Nadat iedereen tevreden is met het campagneplan kan deze uitgevoerd worden. Dit kan zowel door jezelf gedaan worden, als door ons uitgevoerd worden. Ook als wij het plan niet uitvoeren staan we altijd gereed voor vragen en ondersteuning.

WAAROM EEN CAMPAGNE?

Zonder het hebben van een campagne is het uitvoeren van marketing vaak een ongestructureerde wijze van werken, waarbij het beoordelen van het succes van de campagne ook niet uitgevoerd kan worden. Door campagnematig te werken wordt het resultaat duidelijker en kunnen er ook lessen getrokken worden om de campagnes steeds efficiënter te maken.

Welkom bij DRIFE (voorheen Interforce Webdevelopment en Brûlée). Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen. Alle verzamelde gegevens zijn volledig geanonimiseerd.