Skip to main content Skip to footer

ZET DE STAP IN ONLINE TRADING EN KOPPEL JOUW CRM, AANBOD EN FLORIDAY

DRIFE zit op het ITC Terrein in Hazerswoude-Dorp, naast hét kwekersdorp Boskoop. Wat met meer dan 700 kwekerijen en 1100 hectare boomkwekersareaal, dé groene kraamkamer van de wereld is. Niet gek dus dat we voor veel bedrijven in deze sector werken. Steeds meer handelskwekerijen kloppen bij DRIFE aan om hun aanbod online beschikbaar te maken.

WEBSHOP OF MEER

Waar vroeger de oude bomenzoeker (inkoper) nog per brommer kwekerij op en af reed om planten en bomen in te kopen is dat allang ingehaald door diverse platformen waarin dat aanbod zowel online als offline wordt aangeboden. DRIFE heeft zich al jaren toegelegd op het bouwen van webshops voor de groensector, waarin het aanbod geautomatiseerd gevoed wordt via bijvoorbeeld FloraXchange, Floriday of eigen CRM systemen. Wij bouwen custom-made koppelingen zodat het aanbod in de shop getoond wordt, klanten waar ook ter wereld het aanbod kan bekijken en bestellen. We kunnen zorgen dat de bestellingen automatisch in het eigen CRM terecht komt zodat facturen en pakbonnen gewoon verwerkt kunnen worden zoals de klant gewend is.

Soms is een webshop al een stap te ver en is een online lijstweergave van het aanbod meer dan genoeg. Als jouw klant alleen het aantal invult en op bestellen drukt kan dat soms al voldoende zijn. Maar heb je nagedacht over staffelkortingen, verschillende prijzen per land, transportkosten? Wij kunnen maatwerk online applicaties ontwikkelen die dit voor jou berekent.

Welkom bij DRIFE (voorheen Interforce Webdevelopment en Brûlée). Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen. Alle verzamelde gegevens zijn volledig geanonimiseerd.