Skip to main content Skip to footer

ONTWERP IN JOUW HUISSTIJL

Een brochure, flyer, buitenreclame of andere reclame laten ontwerpen door Drife? Een project laten uitvoeren van schets tot eindrealisatie? Onze designers beginnen altijd met een gesprek, waarin de wensen en ideeën worden besproken. Vervolgens zal er een onderzoek plaatsvinden en inspiratie worden opgedaan, waaruit de eerste ontwerpen voortkomen.

VORMGEVING

De vormgeving is het proces waarbij de vorm, indeling, kleurgebruik en het doel wordt bepaaldDrife kan je op allerlei fronten van dienst zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van een logo, een huisstijl, website, app, social media content, totaalconcepten of drukwerk in uiteenlopende branches.

DTP
Wanneer een ontwerp gereed is, kan dit worden klaargemaakt om naar de drukker toe te sturen. Voorafgaand wordt door ons goed gekeken naar het technische aspect. Zijn de afbeeldingen van goede kwaliteit? Heeft het bestand de juiste instellingen op kleurgebied? Is er rekening gehouden met voldoende afloop? Om van A tot Z een spraakmakend ontwerp voor jouw bedrijf of product te ontwikkelen gaan wij graag met je in gesprek!

DRUKBESTANDEN AANPASSEN

Het kan gebeuren dat er een aanpassing doorgevoerd moet worden in een bestaand ontwerp. Ben je zelf niet heel erg creatief of heb je niet iemand in dienst die het creatieve gedeelte kan oppakken? Neem dan gerust contact met ons op, onze creatievelingen helpen je graag om bepaalde drukwerkspecificaties aan te passen!

Welkom bij DRIFE (voorheen Interforce Webdevelopment en Brûlée). Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen. Alle verzamelde gegevens zijn volledig geanonimiseerd.