Skip to main content Skip to footer

OPTIMALE PRESENTATIE AAN JE DOELGROEP

In een markt waarin concurrenten altijd beter dan jou proberen te zijn is het van belang zo efficiënt mogelijk je doelgroep te bereiken. Hoe target je jouw doelgroep, welke wensen en behoeftes heeft de doelgroep en hoe overtuig je ze om te kiezen voor jouw bedrijf? Al deze vragen worden beantwoord in een marketingstrategie, waarin ook een communicatieplan wordt uitgewerkt. Samen bereiken we jouw doelgroep.

HOE GAAN WE TE WERK?

INVENTARISATIE

Waar staan we nu? Is er al een strategisch plan of beginnen we vanaf scratch? Samen kijken we naar de omvang van het traject.

STRATEGIE

Of er nu wel of niet een strategie is. We gaan samen de strategie opstellen of finetunen. Hierin checken we vooral of alle ontwikkelingen en relevante zaken zijn doorgenomen en afgewogen.

DE STRATEGIE STAAT, WAT NU?

Nu het overkoepelende verhaal staat en iedereen tevreden is, gaan we aan de slag met de vertaalslag. We stellen een duidelijk plan om hoe elk onderdeel tot in detail uitgevoerd kan worden.

SAMEN IS OOK ECHT SAMEN

Nadat het plan helemaal is afgerond staan we uiteraard voor jullie klaar tijdens dit traject en ondersteunen we jullie waar dit gewenst is.

WAAROM EEN
MARKETING-
PLAN?

De marketingwereld is enorm veranderd de afgelopen jaren. Veel leadgeneratie en sales vindt online plaats en dit heeft tot gevolg dat de rol van marketing alleen maar is toegenomen. Het basisprincipe (jouw (potentiële) klant bereiken) is nog steeds hetzelfde. Alleen zijn de tools hiervoor anders en dit vraagt om een duidelijk plan hoe alle marketingcomponenten efficiënt afgewogen en ingezet kunnen worden.

Welkom bij DRIFE (voorheen Interforce Webdevelopment en Brûlée). Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen. Alle verzamelde gegevens zijn volledig geanonimiseerd.