Skip to main content Skip to footer

VERGEMAKKELIJK JOUW VERKOOPFUNNEL MET MARKETING AUTOMATION

Automatiseer jouw marketing en verkoopproces met tools als Sharpspring of Leadinfo, en vergemakkelijk hiermee het contact met de klanten in de verschillende fases van de klantreis. Met marketing automation hoef je niet meer na te denken over het nasturen van een mail of advertentie en krijg je meer inzicht in het online gedrag van jouw (potentiële) klanten.

WAAROM MARKETING AUTOMATION?

De marketing- en saleswereld verschuift steeds verder naar online. Het voordeel hiervan is de meetbaarheid en de volgbaarheid van acties van jouw potentiële klanten. Met marketing automation monitor je deze acties en kan je ook gemakkelijk en snel opvolging geven hieraan. Goed ingerichte marketing automation zal zorgen voor betere resultaten en hogere sales.

SYSTEMEN IN OVERVLOED

Tegenwoordig zijn er oneindig veel tools die, allen in een eigen samenstelling van functionaliteiten, een pakket aanbieden voor marketing automation. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Sharpspring, Leadinfo of Mailchimp.

Als agency zijn wij op de hoogte en klemmen we niet vast aan één systeem. Per situatie kijken we welk pakket het beste toepasbaar is voor jou. Op deze manier kunnen we voor zowel kleine ondernemingen als grote internationals een passende oplossing bieden.

WETGEVINGEN

De veranderende wetgevingen zorgen ervoor dat voor marketing extra op bijvoorbeeld privacy gelet moet worden. Denk bijvoorbeeld aan Google Analytics dat vanaf juli 2023 overgezet moet zijn naar GA4 in plaats van Universal Analytics of het belang van de locatie van een mailserver van het marketing automation systeem waarmee je werkt. Als agency zijn we op de hoogte van deze wetgevingen en kunnen we hierin adviseren.

Welkom bij DRIFE (voorheen Interforce Webdevelopment en Brûlée). Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen. Alle verzamelde gegevens zijn volledig geanonimiseerd.