Skip to main content Skip to footer

Samen de vertaalslag maken van strategie naar uitvoering.

Een bedrijfsstrategie opstellen kan al een langdurig ingewikkeld traject zijn en wanneer deze strategie eindelijk staat, is de vertaalslag naar een correcte uitvoering vaak een nog grotere stap. Door stapsgewijs tot een strategie te komen, kunnen alle ontwikkelingen goed worden geanalyseerd en afgewogen. Een complete strategie leidt vervolgens tot een structureel plan voor de uitvoering. Dit is zowel voor jezelf als voor alle medewerkers en stakeholders nuttig. Samen werken we met jou toe naar dit plan en zorgen we voor een duidelijk communicatieplan van de uitvoering.

HOE GAAN WE TE WERK?

INVENTARISATIE

Waar staan we nu? Is er al een strategisch plan of beginnen we vanaf scratch? Samen kijken we naar de omvang van het traject.

STRATEGIE

Of er nu wel of niet een strategie is. We gaan samen de strategie opstellen of finetunen. Hierin checken we vooral of alle ontwikkelingen en relevante zaken zijn doorgenomen en afgewogen.

DE STRATEGIE STAAT, WAT NU?

Nu het overkoepelende verhaal staat en iedereen tevreden is, gaan we aan de slag met de vertaalslag. We stellen een duidelijk plan op hoe elk onderdeel tot in detail uitgevoerd kan worden.

SAMEN IS OOK ECHT SAMEN

Nadat het plan helemaal is afgerond staan we uiteraard voor jullie klaar tijdens dit traject en ondersteunen we jullie waar dit gewenst is.

WAAROM BEDRIJFS-
STRATEGIE?

Elke organisatie kent zijn goede en minder goede periodes. Het resultaat in deze periodes wordt bepaald hoe jij als bedrijf of organisatie hiermee omgaat. Waren jullie bijvoorbeeld op de hoogte van de veranderende economie of die nieuwe concurrent die ineens heel snel marktaandeel wint? Wanneer een ontwikkeling goed wordt gevolgd en hier ook een plan voor klaarligt/snel op in wordt gespeeld, zal de prestatie van jouw bedrijf verbeteren en kom jij niet voor verassingen te staan.

Welkom bij DRIFE (voorheen Interforce Webdevelopment en Brûlée). Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen. Alle verzamelde gegevens zijn volledig geanonimiseerd.