Skip to main content Skip to footer

CREËER WAARDEVOLLE CONTENT VOOR JOUW DOELGROEP

Zorg dat je duidelijk voor ogen hebt waar jouw doelgroep het beste op reageert. Wil jouw klant zakelijke content of juist op een laagdrempelige manier? Moet er onderscheid gemaakt worden tussen de verschillende platformen? Dit soort vragen beantwoorden we voor jou en we zorgen dat je met jouw content het meest opvalt tussen jouw concurrent(en).

DIT KUNNEN WE VOOR JE BETEKENEN

Wij helpen je graag op weg met jouw content. Wat we precies doen? Dat zie je hiernaast.

WAAROM CONTENT-
MARKETING?

Elke doelgroep heeft zijn eigen kenmerken en toont verschillend gedrag. In een wereld waarin klanten en bedrijven platgegooid worden met de hoeveelheid content is het van belang om content af te stemmen op de interesses van jouw doelgroep. Hiermee val je op tussen al het marketinggeweld en vergroot je de kans tot het behalen van jouw contentmarketing-doelstellingen.

MARKETING OP JOUW MANIER

Binnen contentmarketing zijn er verschillende mogelijkheden om jouw content aan de klant te presenteren. Denk bijvoorbeeld aan videomarketing, waarbij met beeld duidelijk een verhaal verteld kan worden. Een andere manier is influencer marketing, welke de mogelijkheid geeft om een al bestaand groot netwerk te gebruiken.

Welkom bij DRIFE (voorheen Interforce Webdevelopment en Brûlée). Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen. Alle verzamelde gegevens zijn volledig geanonimiseerd.