Skip to main content Skip to footer

BEREIK JOUW COMPETATIEVE VOORDEEL MET TECHNOLOGIE

Met de snelle ontwikkelingen op het gebied van digitalisering en technologie is het van groot belang op de hoogte te zijn van de laatste trends. Waar nieuwe technologieën zich in een rap tempo opvolgen, is het behalen of behouden van een competitief voordeel makkelijker als er bijtijds op deze ontwikkelingen wordt ingespeeld. Met een strategisch plan en een gestructureerde uitwerking speel jij in op alle mogelijkheden en ben je de concurrenten een stapje voor.

HOE GAAN WE TE WERK?

INVENTARISATIE

Waar staan we nu? Is er al een strategisch plan of beginnen we vanaf scratch? Samen kijken we naar de omvang van het traject.

STRATEGIE

Of er nu wel of niet een strategie is. We gaan samen de strategie opstellen of finetunen. Hierin checken we vooral of alle ontwikkelingen en relevante zaken zijn doorgenomen en afgewogen.

DE STRATEGIE STAAT, WAT NU?

Nu het overkoepelende verhaal staat en iedereen tevreden is, gaan we aan de slag met de vertaalslag. We stellen een duidelijk plan om hoe elk onderdeel tot in detail uitgevoerd kan worden.

SAMEN IS OOK ECHT SAMEN

Nadat het plan helemaal is afgerond staan we uiteraard voor jullie klaar tijdens dit traject en ondersteunen we jullie waar dit gewenst is.

WAAROM TECHNOLOGIE?

Technologie maakt werken makkelijker en efficiënter. Neem bijvoorbeeld een marketing automation tool, waarbij je de gehele klantreis kan volgen en bij elke fase specifiek de klant goed kan begeleiden richting het doen van een aankoop. Data is de grootste input om beslissingen te nemen en de mogelijkheden om steeds gedetailleerder data te verzamelen neemt elk jaar weer meer toe.

Welkom bij DRIFE (voorheen Interforce Webdevelopment en Brûlée). Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen. Alle verzamelde gegevens zijn volledig geanonimiseerd.