Skip to main content Skip to footer

SCHRIJF PAKKENDE TEKSTEN, AFGESTEMD OP DE JUISTE KERNBEGRIPPEN

Waar tekstschrijven al een kunst is op zichzelf, is in de huidige tijd het van groot belang om teksten te finetunen ten behoeve van zoekmachineoptimalisatie (SEO). Door de juiste zoekterm te gebruiken in jouw tekst, zien zoekmachines jou als meer waardevol. Dit resulteert in betere posities op de belangrijke zoektermen in onder andere Google en Bing.

WAAROM COPY-
WRITING?

Een pakkende tekst schrijven is belangrijk om jouw boodschap over te brengen. Hiermee zorg je dat jouw lezer niet afhaakt, voordat de kern van de boodschap is overgekomen. Daarnaast is copywriting met het oog op zoekmachine optimalisatie van belang. Door de juiste zoekwoorden in jouw teksten op te nemen, vergroot je de kans op betere posities in de zoekresultaten. 

SEO

Copywriting is van belang voor de online vindbaarheid in Google en Bing, maar heeft daarnaast ook andere voordelen. Doordat jouw bedrijf vindbaar is in zoekmachines wordt een gevoel van vertrouwen en betrouwbaarheid gecreëerd. Daarnaast resulteren betere zoekresultaten ook in minder benodigd advertentiebudget. Klanten komen via zoektermen al op jouw website, zonder dat je hier enorme budgetten aan moet besteden voor een advertentiepositie.

Welkom bij DRIFE (voorheen Interforce Webdevelopment en Brûlée). Wij maken gebruik van cookies om onze website nog beter op jouw behoeftes af te stemmen. Alle verzamelde gegevens zijn volledig geanonimiseerd.